Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

 

Prezenta Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal se va aplica incepand cu data de 25 mai 2018, data de la care intra in vigoare Regulamentul general privind protectia datelor - Regulamentul UE nr. 679/2016.

Dorim totodata sa va informam ca tratam cu seriozitatea aceasta tema, iar prin prezenta politica vrem sa va aducem la cunostinta informatiile relevante cu privire la colectarea si utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, precum si drepturile dumneavoastra si modul in care pot fi ele exercitate.

De asemenea, mentionam ca vom utiliza toate datele si documentele pe care ni le transmiteti sau cu care intram in contact pe parcursul derularii contractelor, exclusiv in scopul pentru care ne-au fost transmise, in conformitate cu informatiile furnizate in aceasta politica.

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate suferi unele modificari si actualizari, urmand ca noile versiuni sa fie facute publice pentru informare fie pe site-ul nostru web, fie prin alte mijloace adecvate.

 

Datele cu caracter personal pe care le colectam si cum le prelucram

In principal, colectam date referitoare la numele dumneavoastra complet, numele institutiei la care va desfasurati activitatea,functia dumneavoastra in cadrul institutiei, adresa de e-mail, precum si numerele de fax, telefon fix si mobil. Aceste date le colectam direct de la dumneavoastra sau de la institutia la care va desfasurati activitatea in momentul in care deveniti clientul nostru sau sunteti interesat de anumite produse sau servicii furnizate de noi. 

Datele cu caracter personal colectate le prelucram numai pentru scopuri legitime precum acelea de a va furniza servicii, produse sau informatii din domeniul nostru de activitate.

 

Actiunile privind prelucrarea datelor personale se bazeaza fie pe consimtamantul dumneavoastra exprimat in acest sens, fie pe necesitatea executarii contractelor incheiate, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau, dupa caz, pe un interes public major.

 

Prelucrarile de date cu caracter personal efectuate pentru desfasurarea activitatii noastre au ca scop:

ü  Redactarea de contracte privind produsele sau serviciile oferite;

ü  Adaptarea produselor si serviciilor in functie de specificul institutiei dumneavoastra;

ü  Actualizarea si imbunatatirea produselor si serviciilor in conformitate cu schimbarile legislative, evolutia tehologica sau conform solicitarilor intemeiate ale dumneavoastra;

ü  Crearea de utilizatori ai sistemelor informatice implementate in cadrul institutiei dumneavoastra;

ü  Oferirea serviciilor de consultanta si suport tehnic la sediul dumneavoastra sau de la distanta;

ü  Comunicarea informatiilor relevante ce au legatura cu sistemele informatice implementate de societatea noastra sau cu domeniul lor de aplicare;

ü  Promovarea de produse sau servicii noi;

ü  Obtinerea unui feedback privind satisfactia clientului.

 

Cui comunicam sau unde transferam datele cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi comunicate sau transferate in afara societatii noastre, iar daca totusi va aparea nevoia unui astfel de transfer de date, va vom solicita acordul. Exceptie pot face situatiile in care acest lucru este impus de o obligatie legala sau cand este necesar pentru a executa contractele incheiate. In cazul in care este luat in considerare un transfer in strainatate, ne vom asigura ca se va face intr-o tara care beneficiaza de o decizie adecvata emisa de Comisia Europeana sau, alternativ, pe baza unor clauze contractuale standard aprobate.

 

Drepturile dumnevoastra si cum pot fi ele exercitate

In conformitate cu Regulamentul UE nr. 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal, dumneavoastra, in calitate de „persoana vizata”, aveti o serie de drepturi dupa cum urmeaza:

ü  Dreptul la informare si acces – aveti dreptul sa va informati care sunt datele dumneavoastra personale colectate, daca si in ce mod sunt ele prelucrate si care este scopul prelucrarii lor. Aveti inclusiv dreptul de a solicita si a obtine o copie a datelor dumneavoastra personale culese.

ü   Dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea sau corectarea datelor dumneavoastra cu caracter personal care sunt inexacte sau incomplete.

ü  Dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal care sunt colectate, atata vreme cat aceasta actiune nu conduce la imposibilitatea respectarii unor obligatii legale.

ü  Dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul, in conditiile mentionate in regulament, sa procedati la restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.

ü  Dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul sa solicitati ca datele pe care ni le-ati furnizat sa va fie livrate intr-un format structurat si care poate fi citit automat, in masura in care acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

ü  Dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, insa este posibil ca daca prelucrarea se face in alte scopuri decat marketingul direct, obligatiile legale ale noastre sa prevaleze.

ü  Dreptul la retragerea consimtamantului – aveti dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul acordat anterior privind prelucrarea unor date cu caracter personal.

ü  Dreptul de a va adresa autoritatii de supraveghere – aveti dreptul de a va adresa si de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere, insa am prefera sa ne contactati mai intai pe noi in cazul in care nu sunteti multumiti de vreun raspuns primit la o eventuala cerere privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

 

Va puteti exercita oricare din drepturile mentionate anterior printr-o solicitare scrisa transmisa fizic la adresa sediului nostru sau prin e-mail la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.. Grup Soft isi rezerva dreptul de a verifica identitatea solicitantului inainte de a furniza orice raspuns. In cazul in care complexitatea solicitarii si/sau numarul de solicitari primite intr-o perioada nu genereaza intarzieri, cererea dumneavoastra va fi solutionata in maxim treizeci de zile de la primire.

 

Pentru orice actiune necesara in vederea administrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal colectate de catre noi (completare, modificare, stergere, etc.) va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

 

Alte date cu caracter personal la care avem acces

Pe parcursul derularii contractelor putem avea acces la date cu caracter personal stocate in bazele de date aferente sistemelor informatice livrate de noi, date colectate de catre utilizatorii acestor sisteme din cadrul institutiei dumneavoastra. Proprietarul bazei de date este institutia care utilizeaza sistemul informatic si este datoria lui de a se asigura ca datele sunt protejate impotriva furtului sau a altor interventii neautorizate, deoarece sunt stocate fizic pe calculatoare din cadrul institutiei.

Dorim sa facem mentiunea ca este specificat clar in contractele de mentenanta faptul ca asiguram confidentialitatea datelor prelucrate cu ocazia asistentei tehnice la implementare si pe parcursul derularii contractelor, precum si a oricaror informatii primite de la beneficiari cu ocazia prestarii serviciilor.

Totodata, in cazul in care se impune transferul unei copii a unei baze de date la sediul societatii noastre in vederea verificarii unor situatii tehnice semnalate decatre utilizatorii sistemelor informatice, aceasta copie este utilizata numai in interiorul societatii noastre si numai in scopul executarii contractului, luand toate masurile ca nici o persoana neautorizata sa nu poata accesa in vreun fel informatiile existente.

 

Site-ul web

Site-ul web al Grup Soft colecteaza automat anumite informatii care pot include adrese de protocol internet (IP), regiunea sau locatia generala de unde calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra acceseaza internetul, tipul de browser, sistemul de operare si alte informatii despre utilizarea site-ului web Grup Soft. Scopul colectarii acestor informatii este pentru o mai buna proiectare a site-ului nostru in concordanta cu nevoile dumneavoastra.

 

Date de contact

Operatorul de date in sensul Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal, in cazul de fata, este Grup Soft S.R.L., iar datele noastre de contact sunt urmatoarele:

 

Operator date:

GRUP SOFT S.R.L.

Adresa: 

Bld. Decebal, Nr.2, Bl. H3, Ap. 18, Piatra Neamt, Jud. Neamt

Nr. Registrul Comertului: 

J27/1297/1993

Telefon/Fax: 

0040 233 216218

E-mail: 

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Site web:

www.grupsoft.ro

 

Registrul Agricol

Aplicatia este o solutie informatica care vine in sprijinul gestionarii informatiilor legate...

Cititi mai mult +

Stare Civila

Corespondenta de mentiuni generata de modificarile din registrele de stare civila...

Cititi mai mult +

Asistenta Sociala

Actualizarea si vizualizarea in timp real a datelor de identificare ale...

Cititi mai mult +

Urbanism

Gestionarea activitatii de autorizare a lucrarilor de constructie este o activitate...

Cititi mai mult +