Primaria
Targu Neamt
Registrul electronic
al taxelor si impozitelor
   
Ghid de utilizare | 27 Septembrie 2021  
  Prima pagina  Cum obtin parola?
Autentificare
Utilizator
Parola
 
Demonstrativ...
Pentru testarea sistemului va rugam sa folositi:
Utilizator: tester
Parola: tester
Inregistrarea in Sistem
Inregistrarea ca utilizator al Sistemului se face in urma unei cereri adresate autoritatii de administratie publica locala, conform formularului din anexa nr. 1.
In cel mult doua zile lucratoare de la data inregistrarii cererii, solicitantul este introdus in lista de utilizatori ai Sistemului si se genereaza elemente de identificare si autentificare in Sistem pentru acesta.
Entitatea fiscala trebuie sa asigure confidentialitatea elementelor de identificare si autentificare in Sistem ale tuturor utilizatorilor.
 
Elementele de identificare si autentificare in Sistem se inmaneaza solicitantului, in plic inchis, stampilat de catre entitatea fiscala.
Inmanarea plicului se face numai dupa verificarea identitatii solicitantului.
Utilizatorul este obligat sa solicite noi elemente de identificare si autentificare in Sistem daca observa ca plicul a fost desigilat.
Prin acceptarea elementelor de identificare si autentificare in Sistem, solicitantul isi asuma responsabilitatea controlului acestora si a luarii unor masuri pentru a preveni pierderea, dezvaluirea sau utilizarea neautorizata.
 
In caz de expunere a elementelor de identificare si autentificare in Sistem, utilizatorul in cauza trebuie sa solicite schimbarea acestora printr-o cerere adresata entitatii fiscale. Formatul cererii este prezentat in anexa nr. 2.
In cel mult doua zile lucratoare de la data inregistrarii cererii, se genereaza noi elemente de identificare si autentificare in Sistem pentru solicitant.
Copyright (c) 2003 - 2005 Grup Soft Piatra Neamt